- Instagram - Facebook - Pinterest - TikTok -

Cookie - en Privacy beleid

Tijdens je bezoek op decoduobelle.nl verzamelen wij informatie over je bezoekgedrag op onze website. Deze informatie wordt gebruikt ter verbetering van de gebruikservaring. Op deze wijze kan DecoDuoBelle haar website beter evalueren, om daarmee de marketing en gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Indien je wilt weten welke informatie wij verzamelen en op welke manier; wat wij met deze informatie doen, wie toegang heeft tot je informatie en hoe je extra informatie inwint over ons cookies- en privacy beleid, dan kun je dat hier lezen.

Alle in deze disclaimer genoemde informatie wordt ingewonnen binnen het kader van de huidige wetgeving van de EU: GDPR- General Data Protection Regulation, oftewel de Algemene Regelgeving betreffende Gegevensbeveiliging van de EU.

Dit houdt in dat decoduobelle.nl automatisch gegevens ontvangt aangaande het IP-adres van het apparaat dat je gebruikt, en welke verschillende pagina's je bezoekt. Inschrijvingen op de nieuwsbrief van DecoDuoBelle worden tevens opgeslagen, wat het gebruiksgemak verhoogt.

Hieraan gerelateerd gebruikt DecoDuoBelle analysetools, waaronder Google Analytics. Deze tools verzamelen data en statistieken, die DecoDuoBelle kunnen helpen om de website en diensten gebruiks- en klantvriendelijker te maken, om zo wederom de klantervaring te kunnen optimaliseren.

decoduobelle.nl wint bezoekersinformatie in op meerdere wijzen:
Via Cookies - DecoDuoBelle verzamelt cookies bij het bezoeken van decoduobelle.nl.

Voorbeelden van cookies zijn het IP-adres van het gebruikte apparaat, het land van waaruit de website wordt bekeken, welke producten en categorieën je bekijkt, op welke woorden je zoekt, en op welke links je klikt.

Via aankopen - Hierbij ontvangt DecoDuoBelle informatie over je woonplaats (demografische gegevens), je e-mailadres, informatie over (de inhoud van) je bestelling (zoals hoeveelheid, prijs en merk/producttype) en betaalmethode. Eventueel e-mailverkeer aangaande orderbevestigingen, verzendbevestigingen of e-mails aangaande retour en terugbetaling worden tevens door DecoDuoBelle opgeslagen.

Via Metingen - Deze geven inzicht in de mate van interesse van de gebruiker. Hierbij ontvangt DecoDuoBelle informatie over de frequentie en de duur van het bekijken van de website en de verschillende sub pagina’s van decoduobelle.nl door de gebruiker, nieuwsbrieven en andere communicatie.

Het inwinnen van gebruikersinformatie heeft een aantal doeleinden:
Plicht - Enkel met behulp van klantgegevens kan DecoDuoBelle voldoen aan de serviceverplichting ten opzichte van de klant, in de vorm van het verzenden van aankopen, facturen en het uitvoeren van diensten door DecoDuoBelle.

Klantenservice - DecoDuoBelle heeft de toegang nodig tot klantinformatie - in de vorm van een telefoonnummer en/of e-mailadres - zodat er een oplossing geboden kan worden bij vragen, opmerkingen, missende informatie, fouten en dergelijke.

Marketingsvoering - Om op deze wijze de website van decoduobelle.nl en aanverwante marketing gerelateerde diensten zo relevant, optimaal mogelijk te maken voor de gebruiker wat betreft gebruiksgemak en -vriendelijkheid. Een beter zicht op (individuele) klantvoorkeuren zorgt daarenboven voor een betere gebruikservaring - zie ook onderstaande alinea.

Gebruikerservaring - Aan bovenstaand doeleinde verwant, kan het inwinnen van klanteninformatie de ervaring van de gebruiker verbeteren, door middel van ontwikkeling en implementatie van (nieuwe) gepersonaliseerde diensten en functies. Tevens kan decoduobelle.nl met behulp van de informatie beter worden beheerd, onderhouden en beveiligd. Inzicht in de manier waarop de website gebruikt wordt, kan namelijk gebruikt worden voor het detecteren van ineffectiviteit op de website, om deze te optimaliseren. Tot slot geven statistieken inzicht en begrip in klantvoorkeuren.

Beveiliging - Informatie over en inzicht in het gebruik van de website van DecoDuoBelle verkleint de kans op fraude en andere risico's.

Wetgeving - DecoDuoBelle voldoet aan de wet met het verzamelen van informatie.

Berichtgeving en profilering

Op basis van klantgegevens kunnen gebruikersprofielen worden geconstrueerd. Dit is een combinatie van informatie, zoals genoemd onder de methoden van informatie-inzameling. Deze informatieverzameling kan worden gebruikt voor het personaliseren van de aan jou aangeboden informatie, diensten en marketingservices, aan de voorkeuren van de gebruiker.

Hoe lang worden mijn gegevens bewaard?

De verzamelde informatie zal worden bewaard, zolang dit noodzakelijk is voor de doelstelling van de door DecoDuoBelle geboden diensten, zoals beschreven in de algemene voorwaarden. Een uitzondering hierop vormt de situatie waarin het langer bewaren van persoonsgegevens wettelijk noodzakelijk of mogelijk is, of overige legitieme doeleinden.

Wat is een cookie?

Vrijwel alle websites gebruiken cookies. Dit zijn tekstbestandjes die op je computer, in je browser worden opgeslagen, wanneer je decoduobelle.nl bezoekt. Bij een volgende maal dat je decoduobelle.nl bezoekt, wordt de cookie herkend, waardoor de website beter en sneller werkt. Cookies helpen daarmee de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren - en helpen DecoDuoBelle om het gebruikersgemak te analyseren. Vaak zijn cookies noodzakelijk voor het functioneren van bepaalde diensten op een website. Een cookie zelf bevat geen persoonsinformatie, maar bevat informatie over de instellingen van de gebruiker, en de manier waarop de website wordt bekeken en gebruikt.

Het gebruik van cookies door decoduobelle.nl heeft verschillende doeleinden:

Bezoekersinformatie - DecoDuoBelle verzamelt informatie, bij elk bezoek op de website, voor het verbeteren van de klantenervaring en -tevredenheid. Hiermee kan DecoDuoBelle diensten, zoals de marketing, verbeteren.

Relevantie van diensten - Het inwinnen van informatie aangaande het gedrag van de gebruiker kan de communicatie verbeteren omtrent de aangeboden en getoonde producten en diensten. In verschillende gevallen kan dit leiden tot het verzenden van een servicemail.

Bewaren van geschiedenis - Door middel van het bewaren van je gegevens, weet decoduobelle.nl wie je bent, en op welke manier je eerder gebruik hebt gemaakt van de website van DecoDuoBelle. Bij een toekomstig bezoek aan de website vanaf hetzelfde apparaat, kunnen naar aanleiding van eerdere bezoeken wijzigingen zijn aangebracht in de website, wederom ter bevordering van het gebruikersgemak. Denk aan de eerder in het mandje geplaatste producten, welke, bij een nieuw bezoek aan de website, automatisch weer in het mandje zijn geplaatst, wanneer deze niet door de gebruiker actief uit het winkelmandje zijn verwijderd.

Analysetools en statistieken - Google Analytics wordt gebruikt ter analyse van statistieken met betrekking tot het gebruik van decoduobelle.nl. Dit kan leiden tot een betere gebruikerservaring. Demografische gegevens en persoonlijke gegevens geven inzicht in de verschillende bezoekers van decoduobelle.nl, en kunnen leiden tot het tonen van meer gepersonaliseerde inhoud. Zie tevens de doeleinden van het inwinnen van gebruikersinformatie hierboven.

Cookies van derden - decoduobelle.nl kan tevens gebruik maken van cookies van derde partijen. Deze cookies worden gebruikt voor het kunnen analyseren - met behulp van Google Analytics - van je gedrag op, en gebruik van decoduobelle.nl, in verhouding tot andere door jou bezochte websites. Ingewonnen informatie bevat bijvoorbeeld informatie over de duur van je verblijf op de verscheidene websites. Mocht je niet wensen dat DecoDuoBelle de mogelijkheid heeft gebruik te kunnen maken van cookies van derden, dan bestaat de mogelijkheid om cookies van derden uit te schakelen. Ga hiervoor naar de volgende website: https://www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Afmelden voor Google Analytics is mogelijk via: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Samenwerkingen met derden:

Voor het inwinnen van informatie en het verbeteren van diensten, werkt decoduobelle.nl samen met derde partijen, zoals Facebook, Instagram en Google, om op deze wijze reclamevoering te optimaliseren. Je krijgt zo enkel relevante informatie te zien. Mocht je dit niet wensen, dan kun je ervoor kiezen de cookie van decoduobelle.nl in je browser te verwijderen.

Tevens bevat decoduobelle.nl onderdelen van derden. Deze zorgen ervoor dat deze derden, zoals Facebook of Google, informatie kunnen inwinnen met betrekking tot bijvoorbeeld je IP-adres en de door jou bezochte pagina's op de website van DecoDuoBelle. De koppeling zorgt ervoor dat de navigatie tussen verschillende diensten en bronnen kan worden vergemakkelijkt. DecoDuoBelle is niet aansprakelijk voor de controle van de manier waarop deze informatie door derden wordt gehanteerd. Hiervoor wordt verwezen naar de derde partij in kwestie.

Functionaliteit:

Bepaalde cookies zijn van belang voor het juist functioneren van decoduobelle.nl, zoals de cookies die worden opgeslagen met betrekking tot (de inhoud van) je winkelmandje.

Blokkeren van cookies:

Cookies kunnen worden geblokkeerd, wanneer je deze niet wenst te ontvangen. Tevens kunnen cookies die reeds aanwezig zijn op je computer worden verwijderd. Ook is de voorkeur in te schakelen dat er ten alle tijde een melding wordt gemaakt, vooraleer een cookie wordt opgeslagen. Het is aangeraden om eerst zorgvuldig het cookiebeleid te lezen, vooraleer instellingen worden aangepast, daar het wijzigen van de instellingen gevolgen kan hebben voor het functioneren van decoduobelle.nl en andere websites - wat invloed heeft op het gebruiksgemak en de gebruikerservaring. Mogelijkerwijs zullen verschillende functies niet, of niet optimaal werken bij het uitschakelen of niet aanvaarden van cookies.

Contact met betrekking tot persoonsgegevens:

Mocht je vragen, opmerkingen of bezwaren hebben met betrekking tot het bewaren van persoonsgegevens, kun je contact opnemen met DecoDuoBelle via handmade@decoduobelle.nl. Je hebt het recht in te zien welke informatie door DecoDuoBelle wordt bewaard (artikel 15), en tevens kan er bezwaar worden gemaakt tegen het bewaren/de registratie van deze gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens/ EU-wetgeving inzake General Data Protection Regulation - GDPR. Wanneer het bezwaar op een correcte manier wordt ingediend, heeft DecoDuoBelle de mogelijkheid je persoonsgegevens aan te passen, danwel te verwijderen, zonder daarbij de regelgeving te schenden.

Mochten bijzondere technische aanpassingen noodzakelijk zijn, mocht het verzoek invloed hebben op persoonsgegevens van derden, of mocht het zeer bezwaarlijk of onpraktisch werk bezorgen voor het wijzigen/verwijderen van persoonsgegevens, kan het verzoek worden geweigerd.

Klachten met betrekking tot de behandeling van informatie en persoonsgegevens dienen te worden ingediend bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Bescherming van persoonsgegevens:

De wet eist dat je persoonsgegevens worden bewaard op een veilige manier, en dat de informatie ten alle tijden vertrouwelijk blijft. DecoDuoBelle gebruikt om deze reden bijzonder goed beveiligde servers, waarvan de beveiliging met regelmaat aan controle onderhevig is. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid met betrekking tot gebruikersinformatie kan worden gewaarborgd. Echter kan DecoDuoBelle geen waterdichte garantie geven dat via internet verzonden informatie en gegevens ten alle tijde 100% beveiligd zijn, daar het risico altijd aanwezig is - en blijft - dat onbevoegden zich op ongeoorloofde wijze toegang kunnen verschaffen tot elektronische informatie, bewaard op het internet.

Het verzenden van persoonsgegevens is daarmee op eigen risico. Het verwijderen of anonimiseren van persoonsgegevens maakt dat de doelstelling van het inwinnen van informatie wordt beëindigd.

Vanwege het feit dat het internet aan verandering onderhevig is, kunnen veranderingen met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens noodzakelijk zijn. Dit geeft DecoDuoBelle het recht de richtlijnen aangaande het gebruiken van persoonlijke informatie aan te kunnen passen. Mochten er wezenlijke veranderingen noodzakelijk zijn, zal de gebruiker ten alle tijde op de hoogte worden gesteld van de veranderingen via een informatievoorziening op de website van DecoDuoBelle.

Je kan contact opnemen met DecoDuoBelle via:

E-mail: handmade@decoduobelle.nl