De gezichten achter DecoDuoBelle

Danielle

"Ik ben Danielle, 35 jaar, geboren en getogen in Hoensbroek (Zuid-Limburg) en ik woon nu alweer bijna 17 jaar in Almere. Ik ben getrouwd met Tim en samen hebben wij 3 kinderen: Timothy, Danique en Charlotte.
Isabelle en ik gebruiken de kinderen ook wat vaker als model voor de foto's van de afgemaakte producten. Dus het kan zijn dat jullie ze zo nu en dan voorbij zien komen op onze social media kanalen. ;)

Isabelle, mijn lieve en leukste buurmeisje, heeft mij aan het haken gekregen in de zomer van 2019 en ik ben niet meer gestopt...
Het is echt mijn nummer 1 hobby geworden...

Uit de hand gelopen? Nee hoor! Inmiddels is DecoDuoBelle ook bekend bij de kamer van koophandel en staat het op mijn naam!
Eindelijk heb ik de stap durven zetten, want dat heeft wel even geduurd aangezien ik al een hele lange tijd deze wens had.

Naast het haken heb ik nog meer interesses... Wellicht dat we hiervan in de toekomst ook meer van kunnen laten zien in het bedrijf.
En aangezien ik Isabelle toch overal in meesleep, kunnen we dat mooi met z'n tweetjes oppakken =)
Dit zal dan meer gaan over gebreide artikelen, maar ook epoxy hars en textielverf!

Maar eerst zal ik mij concentreren op het goed en volledig opstarten van DecoDuoBelle en alle gehaakte items en het uitschrijven van mijn zelf ontworpen patronen.

Ik haak en creëer alles met zoveel liefde! Ik vind het heerlijk om iemand helemaal happy te zien na het overhandigen van een zelfgemaakt product! "

Isabelle

"Ik ben Isabelle, 23 jaar oud en ik woon ook al 23 jaar in dezelfde (gezelligste) straat. Ik woon al jaren naast Danielle en wij slepen vanaf die tijd elkaar al mee in elkaars creatieve gebeuren. Een paar voorbeelden: oorbellen maken, armbandjes maken, tekenen, diamond painting en nu haken!

In het begin pastte ik ook vaak op Timothy, die toen nog heel klein was!
Al gauw kwam Danique daar ook bij en in 2016 werd de groep compleet gemaakt met de komst van Charlotte.
Ook nu, jaren later, pas ik nog regelmatig op. =)
Timothy, Danique en Charlotte zijn voor mij meer dan alleen maar de buurkinderen en oppaskinderen en we hebben dan ook veel lol samen.

In 2019 pastte ik op het huis van het zusje van Danielle, en daar is mijn haakavontuur begonnen. Ik liep toevallig de Xenos in en zag daar een haakpakketje liggen, perfect voor beginners. Het was heerlijk weer en ik had die dagen daarvoor al lekker in de tuin gezeten, maar bij mij slaat de verveling al gauw toe. Dus ik dacht, ik ga dat haken eens proberen.

Ik kwam er al gauw achter dat dit iets te enthousiast gedacht was, want een patroon lezen terwijl je nog geen enkele haakterm kent is toch wel lastig. En daarnaast, ik had nog geen eens 1 haaknaald. Iets waar ik nu hard om kan lachten, vooral als je mijn haaknaalden collectie ziet ;)

Jullie snappen het wel, om van niks naar ineens een papegaai te gaan was natuurlijk te hoog gegrepen. Maar nadat ik die dag mij ingelezen heb in de verschillende haaktermen en wat probeersels had gemaakt begon ik toch maar aan de papegaai en eerlijk is eerlijk.
Dat ging vrij goed! Sindsdien ben ik niet meer gestopt en heb ik al vele dingen gehaakt."
DecoDuoBelle op Social Media

Naast deze website is DecoDuoBelle ook te vinden op de volgende Socialmedia platforms:


Onze winkel

Benieuwd naar onze producten?

Contact

Heb je een vraag?